fredag, desember 09, 2011

Advent...

 Litt stemningsbilder fra oss. Det er så koselig å pynte til advent og jul, særlig nå som ting begynner å komme litt på stell rundt oss:-) Nå mangler bare siste rest i gangen, og døra inn til stua. Den blir montert i morgen, jippi!!!

 Denne nydelige julekrybba fikk vi til bryllupet og jeg har gledet meg hele høsten til å pynte med den nå i adventstiden. Den er bare sååå fin!
 Vi har også kjøpt oss nytt kamera! Hadde bestemt oss for å bruke resten av pengene vi hadde igjen fra bryllupet + gi det til hverandre i julegave. Og vi må selvfølgelig ta bilder med det på julaften...så vi har allerede åpnet det. Mitt manuelle speilreflekskamera, som jeg har vært utrolig glad i, er ikke så praktisk lenger. Så det var veldig kjekt å fotografere med digitalt speilrefleks. Rune har også fått interessen og springer rundt å tar bilder av små detaljer:-) Og han må jo øve seg til han skal ta bilder av den lille etter fødselen!
 Noen engler har kommet på plass, men flere blir det i dagene frem mot jul... Og adventskalenderen, den er vi godt i gang med:-) Den er forresten foreløpig det eneste som er hengt opp på veggen i stua. Men nå skal det nok komme mer etter hvert.
 To lys er tent i adventstaken, og i dag er det drøye to uker igjen til julaften. Vi gleder oss til å feire den sammen med Rune sin familie i Hardanger. Nyttårshelgen blir det storinnrykk hos oss. Annelise og Jan-Henrik gifter seg 30. desember!


Advent er tiden for å kose seg innendørs med julemusikk, tente lys og lukten av nybakte julekaker! Det har jeg gjort mye denne uken. Hadde ønsket meg noen ekstravakter, men alle har visst holdt seg friske denne uken, hehe:-) I dag hadde jeg tenkt å ta turen til Stavanger for å hente julekort og forstørrelse av bryllupsbildet som vi har bestilt, men det frister ikke akkurat å ta turen. I dag er det skikkelig innevær! Så da blir det heller baking av julekaker og stryking av duker før nattevakt.

Ha en fin adventstid!

Ingen kommentarer: