søndag, oktober 30, 2011

De siste tider...

Her kommer en liten oppdatering med noen glimt fra de siste ukene. Oppussingen går fremover, selv om jeg noen ganger synes det går veldig seint...;-) Men slik blir det når man skal gjøre mye selv, og dager og uker flyr avgårde. Jeg skal ikke skryte på meg å ha deltatt noe særlig den siste tiden, all ære til Rune der!

Gangen er prosjektet nå for tiden. Fliser i inngangspartiet og listing gjenstår. Jeg gleder meg veldig til å bli ferdige her, slik at vi kan få orden på klær og sko. Rune har lagt varmekabler i inngangspartiet, det blir bra nå som vinteren står for tur.


Ferdige veggplater er en fin ting! Og så har vi samme parkett som i kjøkken og stue. Skal få oss skyvedørsgarderobe i gangen, som jeg ser for meg skal romme mye...Det kommer nok til å bli fullt der også!Playstation 3 er kommet i hus...til stor glede for Odd Martin og Rune...


Sist helg fikk vi være med Kate og Bent Olav til Nelaug på besøk til Kates foreldre. Bakgrunnen for besøket og at det ble i oktober, var Kate og BOs "straff" da de røk ut av stolleken i bryllupet vårt. De skulle invitere oss med på båltur og servere et utsøkt måltid. De inviterte like godt på helgetur, og det ble faktisk to bål! Det minste grillet vi pølser på. Det utsøkte måltidet ble servert senere på dagen. Kates mor laget elgkjøtt og suppe! Nam, nam! Skulle ønske appetitten min hadde vært enda bedre for tiden:-)


Børge, Odd Martin og MalinKate og Malin


Bent Olav


Odd Martin fikk fyr på pølsebålet!Skyting med luftgevær stod også på programmet!


Ettermiddagskvil på spikermatte var visst veldig bra...


Tusen takk for en kjempe fin helg!

2 kommentarer:

Kate:) sa...

Det var jammen ingen straff:) Vi koste oss fra ende til annen!!! Gleder oss til neste tur til sommeren!

Anne Merethe sa...

Hei Marie! Eg har hørt rykter om flere kjekke ting på gang:) Så kjekt å hørra, gratulerer så masse:) Håpe me ser dokk snart, lenge si nå:)